Ominaisuudet / Tietojen varmuuskopiointi ja palautus

Ennakoiva tietojen varmuuskopiointi ja palautus webhotellipalveluille


Ymmärrämme, että tieto on elinehto useimmille nykypäivänä toimiville yrityksille, jotka yhä lisääntyvässä määrin vaativat 100% käytettävyysaikaa (uptime), jossa tieto on jatkuvasti verkossa ja helposti saatavilla. Olemme tämän vuoksi toteuttaneet varmat ratkaisut, joiden avulla voit suojata tietosi valitettavissa ohjelmiston toimintahäiriön tai järjestelmän vian vuoksi aiheutuneissa tilanteissa sekä hakkeroinnin tai virusten vuoksi tapahtuvissa tiedon menetyksissä.

RAID teknologia - Käytämme huipputasoista RAID -laitteistoa suojellaksemme kaikkia palvelimen tietoja kiintolevyrikon varalta. Tämä tekniikka toimii luoden peilin kaikesta tiedosta useammalle kuin yhdelle kiintolevylle automaattisesti ilman viivettä, eli toisin sanoen kaikki tieto kirjoitetaan usealle kiintolevylle yhtäaikaisesti siten, että jos jokin kiintolevyistä vioittuu, niin tuo kiintolevy kytketään automaattisesti pois käytöstä ja järjestelmä jatkaa edelleen toimintaa normaalisti käyttäen muilla kiintolevyillä olevaa kopiota tiedoista. Paras etu on, että sinun ei tarvitse tehdä mitään muutoksia tai erityiskoodia websivuillesi/web-sovelluksiin, jotta tämä tekniikka toimisi.

RAID -järjestelmät tarjoavat merkittäviä etuja verrattuna järjestelmiin, joissa RAID -tekniikkaa ei käytetä. Sekä tiedon suojaus, että kyky ylläpitää 100% käytettävyysaikaa (uptime) sillä järjestelmä jatkaa toimintaa normaalisti levyn vioittuessa. RAID -tekniikka myös parantaa hieman eri palveluiden suorituskykyä palvelimella.

Heti kun kiintolevy vioittuu, niin automaattiset hälytysilmoitukset lähetetään, jotta järjestelmänvalvojat voivat korvata vioittuneen kiintolevyn. Järjestelmä toimi kuitenkin edelleen normaalisti kiintolevyn vioittumisesta huolimatta käyttäen toisilla kiintolevyillä olevaa peiliä tiedoista.

Päivittäiset ja viikoittaiset palvelimen varmuuskopiot - Tärkeä tieto sijaitsee eri paikoissa palvelimella. Asiantuntijamme ovat suorittaneet kattavaa tutkimusta ja luoneet monimutkaisia varmuuskopiointi skriptejä, jotka automaattisesti ylläpitävät kopioita kaikista tärkeistä tiedostoista ja kansioista turvallisella tavalla ja säännöllisesti ennalta määritellyin väliajoin siten, että voimme palauttaa palvelimen mahdollisimman nopeasti totaalisessa vikatilanteessa.

Oma varmuuskopioiden hallinta (Ainoastaan webhotellipalveluille) - Kaikki palvelumme pitävät sisällään teille tärkeitä tietoja. Suurimmassa osassa palveluitamme on sisäänrakennettu varmuuskopioiden hallinta, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ja kustannustehokkaan suojan, jonka avulla voit määrittää erittäin joustavasti varmuuskopioinnin toimintamallit, jotka suojaavat kriittisiä tietojasi. Web-pohjainen varmuuskopioiden hallinta tarjoaa helppokäyttöisen yhden askeleen ohjatun määrittelyn varmuuskopioiden laajuudelle, esiintymiselle ja kerääntymiselle.