Ominaisuudet / Konesalin ja verkon tiedot

Olemme kehittäneet käsitteen maailmanlaajuisesti hajautetusta konesalista. Konesalimme on maailmanlaajuisesti hajautettu kokoelma vikasietoista palvelin infrastruktuuria, joka isännöi kaikkia tuotteita ja palveluitamme.

Konesalimme keskeiset piirteet

  • Yhdistää satoja hajautettuja palvelimia saumattomasti
  • Tarjoaa korkean käytettävyyden, vikasietoisuuden ja lyömättömän luotettavuuden

Konesalimme tiedot

Konesalimme koostuu palvelimista, jotka on hajautettu useisiin konesaleihin maailmanlaajuisesti. Näillä konesaleilla on tiettyjä yhteisiä edellytyksiä, jotka on kuvattu alla -

Verkko
Konesalit ovat yhteydessä internetiin useilla gigabit-tasoisilla ethernet-yhteyksillä useiden eri runkoverkon tarjoajien kautta, jotka kukin yhdistyvät konesaliin eri pisteiden kautta vedetyillä kuituoptisilla kaapeleilla.

Turvallisuus
Suojautuaksemme linjan vioittumista tai tunkeutumista vastaan, konesalissa on henkilökuntaa 24 tuntia vuorokaudessa. Liikkuminen konesalissa tapahtuu saattajan kanssa KAIKKINA aikoina. Konesalissa on 24x7 seuranta kaikilla alueilla ja sisäänkäynneillä. Kameroiden, kulunvalvonnan ja vartiointi-tiimin keskellä konesalin tilat ovat melko turvallisia.

Sähkö
Saapuvan sähkön määrä on moninkertainen verrattuna siihen mikä on tarpeen konesalin hoitamiseen. Konesalissa on ATS (Automatic Transfer switch), joka käynnistää generaattorin automaattisesti sähkökatkoksissa. Konesalit on myös varustettu vikasietoisilla UPS-järjestelmillä, joilla varmistetaan puhdas sähkönsaanti.

Jäähdytys
Vikasietoiset ilmastointijärjestelmät, kukin käyttäen vain murto-osan kapasiteetistaan pitävät palvelinhuoneet viileinä. Yksiköt on vaihdettava siten, että kukin niistä on pidettävä optimaalisessa kunnossa.

Kehittyneet savun havaitsemis- ja tulelta suojautumisjärjestelmät
Konesalit on varustettu erikoisvalmisteisilla paloilmaisin ja suojautumisjärjestelmillä, jotka on tarkoitettu nimenomaan palvelimien suojaamiseen sillä tavalliset veteen perustuvat järjestelmät aiheuttaisivat palvelimille yhtä paljon vahinkoa, kuin tuli.

Miksi meidän konesalimme?

Skaalautuvuus ja luotettavuus
Meidän konesalimme muodostuu monitahoisista yhteensopivista maailmanlaajuisista palvelimista, jotka ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Koko arkkitehtuuri perustuu yhteisiin periaatteisiin korkeasta käytettävyydestä, klusteroinnista ja n1-arkkitehtuurista. Tämä antaa meille mahdollisuuden skaalata ratkaisumme vastaamaan räjähdysmäiseen kasvuun yksinkertaisesti lisäämällä infrastruktuuri ja yhdistämällä se tähän arkkitehtuuriin. Sinun ei siis tarvitse huolehtia muuttujista, kuten laajennettavuus, käytettävyysaika (uptime), verkon vastaus jne.

Maailmanlaajuinen saavutettavuus
Me ja kumppanimme olemme investoineet infrastruktuurin käyttöönottoon useissa sijainneissa maailmanlaajuisesti. Voit nyt hyödyntää tätä maailmanlaajuista infrastruktuuria ja tarjota täysin yksityisesti nimettyä maailmanlaajuista kokemusta asiakkaillesi ilman mitään investointeja. Me hoidamme valinnat, neuvottelut ja suhteet infrastruktuurin tarjoajiin ympäri maailman.

Valko-otsikoitu arkkitehtuuri
Konesalimme on klusteri, joka koostuu maailmanlaajuisesti hajautetuista vikasietoisista eri käyttöjärjestelmillä varustetuista palvelimista tarjotaksemme asiakkaillesi ja jälleenmyyjillesi lukemattoman määrän hosting-vaihtoehtoja. Palvelimet ja IP-osoitteet on valko-otsikoitu ja niitä ei voida jäljittää takaisin meille. Jos olet yksi jälleenmyyjistämme, niin nimipalvelimet, joita käytetään kaikissa palveluissa, joita tarjotaan näillä palvelimilla olisivat sinun brändätyt nimipalvelimesi. Niinpä kaikkia käytännön käyttötarkoituksia varten nämä sadoista palvelimista koostuvat klusterit näkyisivät SINUN palvelimina asiakkaillesi.