Haittaohjelmien tunnistus

5000 pieneen ja isoon sivustoon höykätään päivittäin. Älä riskeeraa omaasi.

Suojaa sivustosi seuraavilta

 • Virukset
 • Bottihyökkäykset
 • Hakkerit
 • Identiteettivarkaat
 • Hakukoneiden kieltolistat
Alkaen vain$12.86 / vuosi

SiteLock on helppo, edullinen ja tehokas

Estää automaattisesti hyökkäyksiä

SiteLock valvoo sivustoasi haavoittuvuuksilta ja hyökkäyksiltä 24x7, joten sinun tarvitsee huolehtia vähemmän sivustostasi ja voit käyttää enemmän aikaa liiketoiminnastasi huolehtimiseen.

Tehostaa asiakasluottamusta

Yli 70% asiakkaista etsii merkkiä sivuston turvallisuudesta ennen kuin antaa henkilökohtaisia tietoja verkossa. SiteLockin sinetti ei pelkästään vakuuta asiakkaitasi sivustosi turvallisuudesta vaan myös lisää myyntiä.

Alkaa toimia heti

SiteLockin asennus ja käyttöönotto sivustollasi ei vaadi teknistä osaamista. SiteLock on pilvipohjainen ja alkaa tarkastaa sivustoasi ja sähköpostiasi välittömästi.


Miten se toimii

1

Päivittäinen tarkistus

SiteLock seuloo sivustosi kaikilta osin tunnistaakseen tietoturva-aukkoja. Se ei ainoastaan tarkista sivustoa, sähköpostia ja sovelluksia vaan myös hakukoneiden estolistat ja roskapostisuodattimet.

Skannaukset ja tarkastukset
2

Tunnistaa uhat

SiteLockin 360 asteen skannaus ja tehokas palomuuri tunnistaa kehittyneet haavoittuvuudet ennen kuin niitä voidaan hyödyntää sivustosi vahingoittamiseen mikä asettaa sinut askeleen edelle hakkereita, aina!

Suurimmat uhat
3

Ilmoittaa ja korjaa heti

SiteLock ei ainoastaan tunnista uhkia, vaan myös korjaa ne automaattisesti. SiteLock työskentelee taustalla suojaten sivustoasi ja varmistaen, että sivusto toimii sinulle ja asiakkaillesi normaalisti kaikkina aikoina.

Lue lisää

 • Sivuston tiedostot

  SiteLock käyttää ulkoa sisälle ja sisältä ulos FTP-tarkistuksia seuloakseen kaikki tiedostot päivittäin ja tunnistaakseen tietoturva-aukot tai haittaohjelmien injektiot. SiteLock ei ainoastaan tunnista uhkia, vaan myös korjaa ne heti ennen kuin ne ehtivät vahingoittaa sivustoasi.

  Sovellukset

  SiteLock tarkistaa kaikki sovellukset kuten blogit, verkkokaupat jne. tunnetuilta haavoittuvuuksilta, joita hakkerit hyödyntävät hyökätessään sivustoihin. SiteLock hälyttää näistä puutteista ja ilmoittaa päivityksistä varmistaen, että sinulla on turvallinen ohjelmisto käytössä sivustollasi.


 • Sähköpostit

  SiteLock tarkistaa, jos sivustosi tai palvelimesi lähettävät tai ovat mainittuina roskapostiviesteissä. Jos roskapostisuodattimet suodattavat viestisi, niin et pysty tavoittamaan asiakkaitasi.

  Kävijäliikenne

  SiteLockin TrueShield palomuuri luo sivustosi ympärille voimakentän, joka hyödyntää maailmanlaajuista verkostoa tunnistaakseen haitallisen liikenteen, estääkseen bottihyökkäykset ja suojatakseen sivustoasi sisällön kopioinnilta varmistaen samalla hakukonenäkyyvden.


 • Muutokset tiedostoihin

  SiteLockin kattavat FTP-tarkistukset varoittavat sinua välittömästi kaikista tiedostojen muutoksista, joten pysyt aina ajantasalla sivustosi tapahtumista ja huomaat luvattomat muutokset ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa vahinkoa sivustollesi.

  Hakukoneiden kieltolistat

  SiteLock valvoo hakukoneiden estolistoja ja tarkistaa omasta tietokannastaan 7,000+ haittaohjelma sivustoa varmistaakseen, että sinun sivustosi ei ole linkitettynä niihin tai estolistalla. Tällä tavalla SiteLock suojaa ja tehostaa sivustosi liikennettä ja näkyvyyttä hakutuloksissa.


 • SQL-injektiot (SQL-I)

  Hakkerit voivat päästä käsiksi tietokantaan ja varastaa asiakastietoja, kuten sähköpostiosoitteita, salasanoja, luottokorttitietoja jne. syöttämällä SQL komentoja sivustosi syötekenttiin ja ajamalla haitallista koodia.

  Remote File Includes (RFI)

  Hyökkääjät lataavat luomansa haitallisen tiedoston sivustolle tai palvelimelle käyttäen skriptiä. Haavoittuvuus käyttää hyväksi sivuston heikkoa syötteentarkistusta ja voi lopulta johtaa haitallisen koodin suorittamiseen palvelimella tai sivustolla.


 • Cross-Site Scripting (XSS)

  XSS-aukot johtuvat puutteellisesta tietojen validoinnista. Hyökkääjät hyödyntävät yleisiä asiakaspuolen skriptejä kuten JavaScriptiä ja HTML:ää ja suorittavat uhrin selaimessa koodia, joka voi kaapata käyttäjän istunnon, peittää sivuston tai ohjata käyttäjän haitalliselle sivustolle.

  Rikkinäisen todennuksen ja istunnon hallinta

  Usein sovelluksen autentikointiin ja istunnon hallintaan liittyviä funktioita ei ole toteutettu oikein, joka antaa hakkereille mahdollisuuden varastaa salasanoja, avaimia, tunnisteita tai hyödyntää muita sovelluksen puutteita varastaakseen käyttäjätietoja.


 • Cross-Site Request Forgery (CSRF)

  Tämä hyökkäys pakottaa uhrin selaimen lähettämään väärennettyjä HTTP-pyyntöjä mukaan lukien istuntoevästeen ja muut autentikaatiotiedot haavoittuvalle web-sovellukselle. Tämä antaa hakkerille mahdollisuuden pakottaa uhrin selaimen tekemään pyyntöjä, jotka web-sovellus luulee laillisiksi.

  Vahvistamattomat ohjaukset ja edelleenlähetykset

  Puutteellisesta validoinnista johtuen sivustot usein ohjaavat käyttäjiä muille sivstoille käyttäen epäluotettavaa tietoa määränpään määrittämiseksi. Tämä antaa hyökkääjälle mahdollisuuden ohjata uhrit tietojen kalastelua tai haittaohjelmia sisältäville sivustoille.


Välittömät ilmoitukset

SiteLock ilmoittaa sinulle välittömästi havaitessaan haavoittuvuuden tai haitallista koodia sivustossasi:

SMS

*Tekstiviestit lähetetään vain listassa tuettuihin maihin

Välittömät korjaukset

Haittaohjelmien tunnistamisen lisäksi SiteLockin SMART työkalu voi tehdä korjaukset automaattisesti

SMART työkalu:

 • Suorittaa syvällisiä FTP-tarkistuksia tiedostoillesi
 • Tunnistaa porsaanreiät ja haavoittuvuudet koodissasi
 • Tunnistaa haitallisen koodin
 • Poistaa haitallisen koodin ja puhdistaa sivustosi
JA

Valitse paketti sivustollesi

Basic Staattisille sivustoille $12.86 / v Professional Dynaamisille sivustoille $38.84 / v Premium Verkkokaupoille $51.83 / v Enterprise Web-sovelluksille $168.75 / v
Sivuja 25 100 500 2,500
Päivittäinen haittaohjelmien tarkistus
Verkon tarkistus
Luottamus sinetti
Päivittäinen FTP-tarkistus
Automaattinen haittaohjelmien poisto
Tiedoston muutosten valvonta
Sovellusten tarkistus 1 kerran 1 kerran
SQL-injektioiden tarkistus 1 kerran 1 kerran
Cross site scripting (XSS) tarkistus 1 kerran 1 kerran
Turvahälytykset
Käytä maailmanlaajuista verkkoa haitallisen toiminnan havaitsemiseksi
Estä bottihyökkäykset
Pääsy hakukoneille
Estä kommenttispämmi
CAPTCHA varmennus
Estä sisällön kopiointi
Hakukoneiden kieltolistojen seuranta
Roskapostin tarkistus
SSL tarkistus
Yrityksen tarkistus
Puhelinnumeron tarkistus
Postiosoitteen tarkistus
*Perustason palomuuri ja CDN palvelut, jotka sisältyvät ilmaiseksi kaikkiin paketteihin eivät ole yhteensopivia SSL:ää käyttävien sivustojen kanssa. Skannaukset ja tarkistukset toimivat kuitenkin normaalisti myös SSL-suojatuille sivustoille.

Yli miljoona sivuston omistajaa luottaa SiteLockiin

 • Yritykseni on käyttänyt SiteLockia lähes kuusi kuukautta ja uskomme, että myynti on kasvanut tämän mahtavan tuotteen ansiosta. Asiakkaamme voivat nyt tuntea olonsa turvalliseksi vieraillessaan sivustollamme, koska he tietävät olevansa turvassa haittaohjelmilta, roskapostilta ja viruksilta. Yksi parhaista ominaisuuksista, jota rakastamme on Trust sinetti, joka näkyy kaikilla sivuillamme. Haluamme kiittää SiteLockia, koska he ovat auttaneet meitä lisäämään luottamusta ja turvallisuutta sivustollemme.


 • Kiitos paljon avusta uuden sivustoni kanssa. Muutamassa minuutissa näytitte minulle paljon ominaisuuksia, joiden selvittäminen itse olisi vienyt minulta kuukausia. Arvostan kiinnostustanne ja apuanne uuden sivustoni menestyksekkäässä käyttöönotossa!


 • SiteLockin löytäminen internetistä etsimisen jälkeen on ollut parasta mitä on tapahtunut sivustolleni. Aistin välittömästi, että tämä yritys on oikeasti perillä verkkosivustojen suojaamisesta. He välittävät kaikista kansainvälisiin asiakkaisiin liittyvistä huolistani. Kukaan ei halua kirjautua sisään sivustoon, jota he epäilevät haitalliseksi. SiteLock on valpas skannaamaan cross-scripting haavoittuvuuksia ja korjaa ne päivän sisällä. Olen varma, että sivustoni on suojattu hakkereilta ja viruksilta vuosiksi eteenpäin.


Tyytyväisiltä SiteLockin asiakkailta